Mitä voin ulkoistaa?


Kuukausittaiset ja vuosittaiset tehtävät, kirjanpidossa

Kuukausittainen kirjanpito ja oma-aloitteisten verojen veroilmoitus. Tilinpäätös ja veroilmoitus.

Kuukausittaiset ja vuosittaiset tehtävät, palkanlaskenta

Palkanlaskenta, vuosilomalaskenta ja jaksotus, oma-aloitteisten verojen veroilmoitus, työnantajan tai suorituksen maksajan vuosi-ilmoitus

Muut osa-alueet

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon, sisäinen laskenta, budjetointi. 

Kokonaisvaltainen taloushallinto

Taloushallinto on kuin palapeli. Se ei ole koskaan täysin valmis ja kun oletkin jo melkein valmis, niin palaset ovat muuttuneet. 

Tämä onkin juuri se osa-alue jonka yrittäjät haluavat ulkoistaa. Omaan liiketoimintaan keskittyminen onnistuu parhaiten kun taloushallinnon prosessit ovat kunnossa. On sitten kyse palkkahallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä tai veroilmoituksesta niin kun palveluntarjoaja ja yrittäjä ovat samalla aaltopituudella on lopputuloksen tuottaminen tehokasta. 

Toistuvien rutiinien lomassa ulkoisen laskennan lukuja voidaan hyödyntää kun halutaan sisäisen laskennan avulla tarkempaa dataa esim. toimipaikkakohtaisesta kannattavuudesta. Budjetoinnin avulla taasen voidaan tavoitella uusia tuulia ja tehdä vaikka useampi skeenaario tulevaisuudesta. 

Sähköisenä järjestelmänä Procountor

Tehokas taloushallinto vaatii alleen järjestelmän jossa voidaan hyödyntää suoria yhteyksiä eri tahoihin, kuten pankkiin ja verottajaan. Ohjelman tarjoamat automaatiot myös edesauttavat manuaalisen työn vähenemistä. 

Tutustu tarkemmin Procountor ohjelmistoon:  


Paperisen kirjanpidon unohtaminen

Onko kuitit hukassa ja aineisto myöhässä? Sähköisessä taloushallinnossa kaikki tarvittava tositeaineisto kootaan yhteen paikkaan, josta kirjanpitoa saadaan muodostettua jo aineiston sinne saapuessa. Mikäli olet puolitiessä tai matkalla kohti sähköistymistä, voimme olla apunasi. Hinnoittelu

Palvelumme kustannus perustuu toteutuneisiin tunteihin, jotka arvioidaan asiakassuhteen alussa. Tuntihintamme on 79e/h. Hinnoittelu pysyy samana on sitten kyse palkanlaskennasta, tilinpäätöksestä tai kirjanpidosta. 

Ohjelmiston käyttökustannus tulee suoraan ohjelmistotalolta.